O nás

Miroslav-Šadibol-xrukavice

 

„ Výsledok je vo vašich rukách “ 

 

 

Či už zachraňujete životy, tvoríte krásne účesy, alebo si užívate vaše koníčky a hľadáte rukavice, ktoré sú odolné, ochránia vaše ruky a farbou spríjemnia vašu prácu, verím že ste na správnom mieste. 

Rovnako ako vy máte radi svoje ruky, my máme radi svoju prácu a vám, našim zákazníkom, veľmi ďakujeme za to, že ju môžeme robiť. Želám vám príjemné nakupovanie v našom e-shope a veľa príjemne

strávených chvíľ pri vašej skvelej práci. 

 

Miroslav Šadibol - zakladateľ Xrukavice.sk

 


  

Náš príbeh 

 V roku 2023 sme založili spoločnosť Fabrimat s.r.o. 

 V roku 2024 sme vytvorili E-shop Xrukavice s cieľom ponúkať kvalitné jednorazové a pracovné rukavice, ktoré si zákazník ľahko vyberie vďaka podrobným popisom, ktoré si sami tvoríme z vlastnej skúsenosti a zo všetkých dostupných informácií či už od výrobcu, alebo distribútorov a zákazníkov, aby sme vám šetrili čas a uľahčili výber správnych rukavíc.   

 Aktuálne máme v našej ponuke jednorazové rukavice vyrobené z materiálov ako nitril, latex, vinyl v rôznych farbách a veľkostiach, ktoré spĺňajú Európske normy, sú certifikované, spĺňajú najvyššie štandardy kvality určené pre zdravotnícke pomôcky, osobné ochranné prostriedky a prostriedky určené pre kontakt s potravinami a sú od svetovo uznávaného výrobcu jednorazových zdravotníckych a ochranných rukavíc s takmer tridsaťročnými skúsenosťami vo výrobe a distribúcii značky Mercator

 


 

 Naša vízia do budúcnosti

 Pracovať s rukavicami nás baví, preto že slúžia v prvom rade na ochranu rúk, ale poskytujú aj komfort pri používaní a vonkajší dojem, ktorý iba potvrdzuje profesionalitu používateľa.

• Našu ponuku budeme ďalej rozširovať aby sme poskytli ešte väčší výber rukavíc pre čo najviac povolaní a činností.

Všetky rukavice v našej ponuke máme v malíčku, každý produkt na e-shope máme dôkladne preštudovaný, preto čokoľvek vás napadne neváhajte sa opýtať.