Ako môže farba rukavíc ovplyvniť našu prácu ?

farby-a-ich-vpliv-na-prácu

Už v staroveku poznali ľudia účinok farieb na psychiku, preto sa niektoré farby považovali za magické. Každý z nás má nejaké farby radšej a cíti sa v nich lepšie. Farby vedia podporiť našu pohodu, náladu, správanie, kreativitu a produktivitu, výkonnosť a efektivitu. Farby ovplyvňujú to ako sa cítime a konáme. Výberom správnej farby vieme podporiť zvýšenie motivácie. Svetlé, pastelové farby nás upokojujú, tmavé a pestré farby nás nabíjajú energiou.

 


oranžové-nitrilové-rukavice-xrukavice

 

 Oranžová farba na nás pôsobí príjemne a prináša nám pocit bezpečia, zábavy, tepla. Je veselá, dodáva nám energiu, podporuje tvorivosť a pomáha pri strese a únave.

 


ružové-nitrilové-rukavice-xrukavice

Ružová je farbou zábavy, hravosti a pozitívneho myslenia. Prezrádza jemnosť osobnosti. Pastelové farby : dodávajú dojem nežnosti. Sú vhodné pre zvýraznenie citlivosti a rafinovanosti. Pastelové farby sú vhodné pre vytvorenie atmosféry dôvery.

  


modré-nitrilové-rukavice-xrukavice

 

Modrá farba symbolizuje bezpečie, pokoj, navodzuje príjemné pocity a napomáha nám koncentrovať sa a uvoľňuje stres.

 


zelené-nitrilové-rukavice-xrukavice

 

Zelená je harmonická farba, ktorá sa nám spája s prírodou a tiež je farba zdravia. Pomáha nám byť v rovnováhe, harmónií a pôsobí oddychovo a upokojuje nervový systém hystérii alebo zmierňovaní migrén. Znižuje krvný tlak a pôsobí vyrovnane. Nesprávne použitie zelenej pôsobí nevýrazne a môže naznačovať stagnáciu. Pastelové farby : dodávajú dojem nežnosti. Sú vhodné pre zvýraznenie citlivosti a rafinovanosti. Pastelové farby sú vhodné pre vytvorenie atmosféry dôvery.

 


 

biele-nitrilové-rukavice

 

Biela farba je symbolom čistoty, jednoduchosti a pôsobí na nás hygienicky, sterilne.

 


čierne-nitrilové-rukavice

 

Čierna farba podporuje výkonnosť a pôsobí na nás elegantne a tajomne.

 


ružové-nitrilové-rukavice

 

Purpurová je farbou starostlivosti, krásy a harmónie. Kto má rád purpurovú farbu vie, že je dosť dobrý a vie sám seba oceniť.