Rukavice pre mechanikov

Rukavice pre mechanikov, prispôsobené užívateľovi a pracovným podmienkam sú efektívnym spôsobom, ako dosiahnuť vysokú úroveň bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Rukavice-pre-mechanikov

Mechanici a automechanici udržujú naše autá v chode, naše stroje v pohybe a veci fungujú správne. S touto dôležitou a náročnou prácou však prichádza aj riziko poranenia rúk. V ich pracovnom prostredí sú vždy prítomné rôzne predmety, povrchy, látky a iné nebezpečenstvá. Preto je pre mechanikov a automechanikov také dôležité, aby pri práci nosili pracovné rukavice. Správne rukavice poskytujú nielen bezpečnosť, ale zlepšujú aj obratnosť rúk, citlivosť a priľnavosť k nástrojom. Ak ste mechanik, mali by ste si chrániť ruky dobrými pracovnými rukavicami!

 

Aké rukavice si vybrať na opravu auta?

Ak ste ako väčšina ľudí, pravdepodobne pri práci v garáži alebo dielni príliš nemyslíte na rukavice, ktoré používate. Ak však chcete byť v bezpečí a vyhnúť sa škrabancom a iným zraneniam, je dôležité vybrať si tie správne rukavice pre danú prácu. Tu sú typy rukavíc, ktoré by ste mali zvážiť.

Nitrilové rukavice

Rukavice vyrobené z nitrilu používajú aj maliari, inštalatéri, automobilový priemysel, remeselníci a pracovníci v priemysle. Nitril má mnoho výborných vlastností. Stali sa tak populárnymi vďaka vysokej odolnosti tohto materiálu voči olejom, lakom, tukom, tekutinám. Nitril sa odporúča aj ľuďom s citlivými rukami, pretože na rozdiel od latexu nespôsobuje podráždenie ani alergické reakcie, vďaka čomu je vhodný na každodenné použitie. Okrem toho má vysokú odolnosť proti roztrhnutiu a oderu, ako aj vysokú odolnosť voči kyselinám, organickým rozpúšťadlám a tukom. 

Nitrilové rukavice pre mechanikov: Mercator Gogrip 

Ak hľadáte univerzálne rukavice pre prácu v dielni, ste na správnom mieste. Vyznačujú sa výbornou priľnavosťou a vysokou odolnosťou. Používajú sa v celom automobilovom priemysle vrátane autoservisov, klimatizácií a lakovní.

Používajú sa aj v odvetviach ako strojárstvo, stavebníctvo, palivá a priemysel. Mercator Gogrip  inovatívnu štruktúru 3D Diamond Grip . Táto technológia zlepšuje priľnavosť a presnosť. Pomáha to napríklad pri odskrutkovaní vypúšťacej skrutky oleja. Vaša ruka bezpečne drží uzáver a aj keď naň vylejete olej, nemusíte sa obávať, pretože nosíte nitrilovú rukavicu, ktorá je odolná voči takýmto chemikáliám.

Rukavice-pr-mechanikov-mercator-gogrip-orange-oranzove

Rukavice-pre-automechanikov-odolne-voci-olejom

 

Odkaz: https://www.xrukavice.sk/rukavice-gogrip/pracovne-nitrilove-rukavice-mercator-gogrip-orange-pro-50-ks/

 

Rukavice Gogrip sú až 3-krát hrubšie ako štandardné nitrilové rukavice a ich veľmi dobre viditeľná oranžová farba vynikne aj v tmavšom prostredí a čierna farba zasa minimalizuje viditeľnosť nečistôt. V rukaviciach gogrip je možné z ľahkosťou ovládať dotykové zariadenia.

 

 

Odolnosť voči chemikáliám a mikroorganizmom

Nitrilové rukavice z radu Gogrip ponúkajú veľmi vysokú úroveň ochrany proti chemikáliám: kategória III, typ B. Tiež chránia pred vírusmi, baktériami a plesňami: vyhovujú normám EN ISO 374-5 a ASTM F 1671 , ktoré napr. B. je veľmi dôležitý pri údržbe klimatizačných systémov osobných, nákladných a poľnohospodárskych vozidiel.

 

Nitrilové rukavice Mercator gogrip black

 

Rukavice-pre-mechanikov-gogrip-black-cierne-mercator

 Odkaz: https://www.xrukavice.sk/rukavice-gogrip/pracovne-nitrilove-rukavice-mercator-gogrip-black-pro-50-ks/