Ako platiť kartou v Z-BOX Packeta?

Ak ste si u nás objednali tovar na dobierku a ako miesto doručenia ste zvolili výdajňu Packeta Z-BOX, v tomto článku sa dočítate, ako jednoducho a pohodlne si môžete uhradiť svoju objednávku v aplikácii Packeta.

platba-z-box-packeta

Prečítajte si, je to skutočne jednoduché.

 

Nainštalujte si do vášho mobilu aplikáciu Packeta, v ktorej si môžete pozrieť, kde sa váš balík aktuálne nachádza, a ktorá vás bude upozorňovať na vaše objednávky pripravené na vyzdvihnutie. Akonáhle je zásielka doručená do vami vybraného Z-Boxu, zobrazí sa vám notifikácia, kde uvidíte aj červené tlačidlo "Zaplatiť dobierku". Na výber je platba kartou Google Pay, alebo Apple Pay. V platobnej bráne vyplníte údaje vašej platobnej karty, overíte sumu za dobierku a potvrdíte tlačidlom "Zaplatiť".

Pri preberaní balíka pri Z-BOXe je potrebné si v mobilnom telefóne zapnúť GPS a bluetooth. Po úspešnom spojení so Z-BOXom stačí kliknúť na tlačidlo "Otvoriť schránku" a tá sa automaticky otvorí.

Je to naozaj pohodlné, cenovo výhodné a ekologické doručovanie, preto si neváhajte svoju objednávku doručiť do jedného z viac ako 1600 Z-boxov, ktoré sú vám k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni v čase, keď Vám to najviac vyhovuje.

Ak by ste mali aj tak akýkoľvek problém pri preberaní svojej objednávky, neváhajte nás kontaktovať.

 

https://www.packeta.sk/zbox

 

Z-BOX s klávesnicou-NOVINKA

Nemáte čas sami vyzdvihnúť svoj balík zo Z-BOXu? Pre váš balík môžete poslať kohokoľvek z rodiny, alebo priateľov.

 

z-box-klavesnica

 

Packeta na Z-BOXy postupne inštaluje klávesnice, vďaka ktorým budú ešte dostupnejšie úplne pre každého. Spôsob vyzdvihnutia zásielky si tak budete môcť vybrať podľa svojich preferencií. Prečítajte si viac o tejto novinke na https://www.packeta.sk/blog/novinka-este-dostupnejsie-z-boxy-vdaka-klavesniciam